משלוח עם שליח עד הבית חינם בקנייה מעל 299 ש"ח

נבחר:

אקספריי X-Spray ספריי להסרת…

₪122.00

אקספריי X-Spray ספריי להסרת עור קשה 250 מ”ל Clearance

₪122.00

אקספריי X-Spray מבית Clearance הוא ספריי מקצועי לריכוך עור קשה בכפות הרגליים לפני שיוף. מתאים לשימוש בפדיקור ביתי או מקצועי, מסייע בהכנת העור לטיפול ומעניק תחושת כף רגל חלקה, נקייה ומטופחת יותר.

משלוח מהיר (1-5 ימי עסקים) עד הבית חינם בקנייה מעל ₪299

צריכים עזרה? שלחו לנו הודעה!
אפשרויות משלוח מהירות לכל הארץ
משלוח מהיר עד 5 ימי עסקים. ברוב אזורי הארץ וברוב המוצרים ההזמנה מגיעה כבר בתוך 1-2 ימי עסקים.
נקודת איסוף
בקנייה עד 199 ₪ 15 ₪
בקנייה מעל 199 ₪ חינם
שירותים לחתולים זמינים למשלוח עד הבית או לאיסוף עצמי בלבד.
שליח עד הבית
בקנייה עד 299 ₪ 29 ₪
בקנייה מעל 299 ₪ חינם
איסוף עצמי
ללא עלות ובתיאום מראש חינם
תלתן 137, מושב אורה, ירושלים
חשוב לדעת: ביישובים מרוחקים ובמוצרים גדולים או כבדים, זמן האספקה עשוי להיות קרוב יותר לטווח המקסימלי של עד 5 ימי עסקים.
למה לקנות בבסטק?
מחירי יבואן, התאמה נכונה ושירות אישי

בבסטק אנחנו שמים דגש על מחיר תחרותי, התאמה נכונה ושירות אישי גם לפני וגם אחרי הרכישה.

מחירי יבואן על מגוון רחב של מוצרים.
בדיקת התאמה לפני המשלוח במוצרים כמו מטענים וסוללות, אנו בודקים את ההתאמה לפני הוצאת ההזמנה למשלוח כדי לצמצם טעויות ולעזור לכם לקבל את המוצר המתאים.
משלוחים מהירים לכל הארץ ברוב אזורי הארץ וברוב המוצרים ההזמנה מגיעה בתוך 1-2 ימי עסקים.
שירות אנושי וזמין אנחנו כאן כדי לעזור לפני ואחרי הרכישה.
לא בטוחים איזה מוצר מתאים לכם? ניתן לפנות אלינו בוואטסאפ בכל שעה, ונחזור אליכם בשעות הפעילות.
דברו איתנו בוואטסאפ
מק"ט: 637047 קטגוריה:

תיאור

אקספריי X-Spray ספריי להסרת עור קשה 250 מ”ל הוא מוצר ייעודי לטיפוח כפות הרגליים, במיוחד באזורים שבהם העור יבש, מחוספס או קשה יותר למגע. הספריי נועד לרכך את שכבת העור הקשה לפני פעולת השיוף, וכך לאפשר עבודה נוחה, מדויקת ועדינה יותר.

היתרון המרכזי של המוצר הוא צורת השימוש הפשוטה שלו. מתיזים על האזור הרצוי, ממתינים זמן קצר, משייפים בעדינות ולאחר מכן שוטפים ומייבשים. כך ניתן לשלב אותו בקלות בשגרת פדיקור ביתית או בעבודה מקצועית במכון טיפוח.
המוצר מתאים במיוחד לטיפול באזורי העקבים, כריות כף הרגל ואזורים נוספים שבהם מצטבר עור קשה. הוא מאפשר עבודה נקודתית, חוסך מאמץ מיותר בשיוף ומעניק בסיס טוב להמשך טיפוח עם קרם רגליים או באלם מתאים.

יתרונות המוצר:

מרכך עור קשה בכפות הרגליים
מתאים כהכנה לפני שיוף
נוח לשימוש ביתי או מקצועי
מתאים לעקבים ואזורים מחוספסים בכף הרגל
מאפשר עבודה מדויקת ונקודתית
מקל על פעולת הפדיקור
נפח 250 מ”ל לשימוש ממושך

אופן שימוש:

יש לנער היטב לפני השימוש. להתיז על האזור הרצוי בכף הרגל, להמתין זמן קצר, לשייף בעדינות, ולאחר מכן לשטוף היטב ולייבש. מומלץ להשלים את הטיפול עם קרם רגליים להזנה וריכוך.
למי המוצר מתאים:
למי שסובלים מעור קשה בכפות הרגליים.
למי שרוצים לבצע פדיקור ביתי בצורה נוחה יותר.
לפדיקוריסטיות ומכוני טיפוח.
למי שמחפשים מוצר הכנה יעיל לפני שיוף כף הרגל.

אקספריי X-Spray ספריי להסרת עור קשה 250 מ”ל הוא מוצר שימושי לשגרת פדיקור נקייה ומדויקת, עם פעולה מהירה, שימוש פשוט ותוצאה שמרגישה חלקה ומטופחת יותר.

סגירת תפריט
Bestec - בסטק
0
    0
    העגלה שלך
    העגלה ריקה
      החלת קופון
      ×
      דילוג לתוכן
      Bestec - בסטק
      Privacy Overview

      This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.